Hiburan Sabah

HSabah | Hiburan Sabah | Sabah Hiburan | Industri Muzik Sabah | Industri Hiburan Sabah | Lagu Sabah | Tempatan Sabah | Muzik Sabah

Connect With us

Roddy Dezlly wakil tunggal lelaki Megastar Bintang Kecil 2019

Bahang Pertandingan Akhir Megastar Bintang Kecil 2019 semakin kian terasa. Kesemua peserta akhir sibuk membuat persiapan yang terbaik untuk diri dalam menghadapi Pertandingan Akhir Megastar Bintang Kecil 2019 yang akan diadakan secara langung dari MAPS (Movie Animation Park Studios) Ipoh Perak, hari ini (Sabtu) bermula pukul 8.30 malam.
Demikian, adik Roddy Dezlly iaitu satu-satunya wakil tunggal peserta lelaki Bintang Kecil 2019 yang berasal dari Sabah ini turut memberikan yang terbaik dalam menghadapi persaingan yang diuar-uarkan sengit.

"Semalam sesi fotograpi berlangsung dan hari ini kami sibuk menjalani latihan sepanjang hari. Saya harap dapat buat yang terbaik untuk diri sendiri, keluarga dan khasnya untuk masyarakat Sabah. Terus menyokong dan doakan kejayaan saya ya Sabahan! Jangan lupa saksikan saya yang akan berentap dalam Pertandingan Akhir Megastar Bintang Kecil 2019 secara langsung bermula jam 8:30 malam melalui saluran TV 2," ujar Roddy ketika dihubungi oleh hiburansabah.com.

Adik Roddy Dezlly Roger yang merupakan murid tahun 5, SK Bahang, Penampang ini akan bersaing dengan 5 lagi peserta akhir Bintang Kecil 2019 yang lain antaranya Puteri Nur Nasuha, Yue Zi Xin, Qasrina Putri Adriana, Nur Dhia Qistina dan AInul Farisya.

Pertandingan Megastar Bintang Kecil 2019 merupakan platform terbaik untuk membangunkan bakat baharu berkebolehan tinggi dan sekaligus menyemarakkan lagi industri muzik tanah air. Aktiviti dalam pertanidngan itu disifatkan sebagai sebahagian pembelajaran luar kelas yang mendidik kanak-kanak untuk berdisiplin, berkeyakinan tinggi dan meningkatkan kemahiran berkomunikasi.Sumber:
1. Artis Roddy Dezlly Roger 
2. Facebook Page Megastar Bintang Kecil 2019 Labels: Hiburan Tempatan

Thanks for reading Roddy Dezlly wakil tunggal lelaki Megastar Bintang Kecil 2019. Please share...!

Post Comment

0 Comment for "Roddy Dezlly wakil tunggal lelaki Megastar Bintang Kecil 2019"

Terima kasih kerana sudi membaca blog ini. Dipersilakan untuk memberikan ulasan anda mengenai entri ini. Sekian.

Featured post

Mikrofon Kondenser mampu milik (Ansuran Bulanan RM25.70)

Minat menyanyi? Sering menyanyi dalam aplikasi Smule dan YouTube? Atau suka membuat Live melalui aplikasi Instagram mahupun Facebook? Anda...

Back To Top